Beschilderd keramiek

Dat originele kado, voor die bijzondere gelegenheid bij die fantastische ouders, geweldige broer of zus, boezemvriend of hartsvriendin of voor ‘zomaar’ een bijzonder iemand, kunnen wij voor jou maken
Je informeert ons over de persoon voor wie het kado is of over het idee wat je zelf al had bedacht en wij werken het idee voor je uit. Zo kun je overal een persoonlijk tintje aan geven.
Om je een prijsindicatie te geven staan hieronder de meest verkochte items met de prijzen genoemd. Wil jij iets wat niet op deze lijst vermeldt staat, stuur dan via ‘contact’ op deze site een email of neem telefonisch contact met ons op dan kunnen we in overleg kijken wat mogelijk is en wat de prijs daarvan zal zijn.

Mok / beker

€ 15,00

Geboortebord/dinerbord

€ 20,00

Dessertkom

€ 22,50

Geboorteset 3-delig
(bord, beker en papkommetje)

€ 45,00

Theepot

€ 37,50

Grote saladeschaal (diep)

€ 42,50

Grote serveerschaal (plat)

€ 47,50

Wij werken met glazuren die op 800 graden gebakken worden waardoor het serviesgoed ook gewoon als gebruiksgoed gebruikt kan worden en het ook gegarandeerd vaatwasmachine bestendig is.
De levertijd voor beschilderd keramiek is maximaal 4 weken. Mocht dit te laat zijn voor die speciale gelegenheid dan kunnen wij voor u een ‘tegoed-presentje’ maken zodat u toch alvast een leuk aardigheidje hebt om te geven.